Forårsfornemmelser i køkkenet

Forårsfornemmelser kål og grønt 2025

Foråret er en skøn tid på året, hvor alting springer ud og vi nyder at se, alt spire omkring os efter en lang, mørk vinter.

Før i tiden var særlig påsken en stor fest som afsluttede den 40 dag lange faste og hvor, man som i dag, spiste æg, der er symbol på genfødsels og Jesus genopstandelse.

Men man lavede også ”Syv slags kål” som egentlig burde hedde ”Syv slags grønt”, da det var en slags grøntsagssuppe med 7 forskellige grønne urter, bl.a. skvalderkål og brændenælder som kunne findes i haven.

På dette kursus vil vi dykke ned i nogle forårsretter med fokus på de råvarer der er i sæson og krydre med nogle historiske retter, som vi giver et moderne tvist.

Undervisningssted

Sct. Jørgens Skole
Manøvej 14
4700 Næstved
Køkkenet

Praktisk information

Hold nr:
125224
Første møde:
12.04.25 kl. 10:00
Mødegange:
1
Lektioner:
5

Pris

Almen
DKK 395,00
Efterlønsmodtager med bopæl i Næstved kommune
DKK 345,00
Pensionist med bopæl i Næstved kommune
DKK 345,00
Arbejdsledig med bopæl i Næstved kommune
DKK 345,00
  • Lørdag 12.04.25 kl. 10:00 - 14:00

    Sted: Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14

    Lokale: Køkkenet

Profile Avatar Placeholder Large

Charlotte Juhl Sørensen